Kookwinkel in Tull en’t Waal

In de Bos Kookwinkel hebben we veel nieuwe artikelen om thuis koken leuk en gezellig te maken.

Kom gezellig naar onze prachtige collecties en de Lacanche kookstudio kijken, onder het genot van een kopje koffie of thee en natuurlijk met wat lekkers erbij.

We hebben verschillende aanbiedingen

  • Fernus pizzaoven van 299,– nu 225,–
  • 20% korting op de Nordic Ware bakblikken
  • 20% korting op Bunzlau servies (in de winkel zelf, niet in de webshop)
  • 40% korting op de gietijzeren pannen en tajines van Le Creusset
  • De AGA schorten met streepjes in de kleuren blauw, groen en rood nu van € 39,95 nu  € 20,-
  • Er worden verschillende kookcursussen gegeven in de Lacanche kookstudio, door o.a. Hans Agterberg en Janita Bos. Naast de cursus over het gebruik van de garingsoven en plancha zijn er algemene cursussen over de regionale keukens van Italië. Vanaf begin januari geven wij op zaterdag ochtend korte cursussen over stoofschotels, Indische keuken etc.

Op www.lacanche.nl/masterclass/ vindt u de programma’s en meer informatie.

Wij zien u graag in onze kookwinkel; u krijgt dan altijd 5% korting (uitgezonderd aanbiedingen en afgeprijsde artikelen).

Bent u niet in de gelegenheid om zelf komen, dan kunt u ook inspiratie opdoen en bestellen via onze website, e-mail of telefonisch. Of u maakt een afspraak voor een facetime gesprek.

Zo bent u toch een beetje in onze winkel en kunnen we u alles laten zien.

Op zaterdag geven wij kookdemonstraties. U bent van harte welkom. Maak vrijblijvend een afspraak!

U kunt de kookartikelen bestellen via de webshop. Maar ook per e-mail  of telefonisch. Bel ons gerust, wij adviseren u graag. Ons telefoonnummer is; 030-6019670. Ons emailadres is info@bosfornuizen.nl

In onze kookwinkel in Tull en’t Waal vindt u een overvloed aan kookattributen om heerlijk te shoppen. Wij zijn gespecialiseerd in mooie duurzame artikelen en handige kook benodigdheden.

U vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie koperen pannen van Falk. Falk heeft meerdere lijnen koperen pannen; de Classic, de Signature, deze zijn geschikt om op gas te koken. Maar u kunt deze koperen Falk pannen ook gebruiken in de oven of op de plancha. De Copper Core pannenlijn van Falk, is geschikt voor het koken op een inductie kookplaat.

Wij zijn ook altijd opzoek om het koken met een Lacanche fornuis nog leuker te maken! Wij hebben een mooie collectie aardewerken schalen van Emile Henry in gastronoom maten. Maar ook de geweldige broodbakvormen en nog veel meer!

Wij zijn ook fan van de messencollectie van Güde, olijfhouten planken en schalen, heel veel kookboeken, textiel en nog veel meer!

Het is een ware ´snoepwinkel´voor de enthousiaste thuiskok!

Een beperkte collectie van onze Boskookwinkel in Tull en´t Waal vind u in onze webshop.