HOE GAAT BOS OM MET HET CORONAVIRUS?

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

U kunt de kookartikelen bestellen via de webshop, per e-mail, telefonisch of via beeldbellen. Zo bent u toch een beetje in de winkel en kunnen wij u adviseren.

Ons telefoonnummer is; 030-6019670. Ons emailadres is info@bosfornuizen.nl

We vragen wij uw begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen, die we hebben getroffen en die we ook van u vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Plaatsen, storingen en onderhoud van fornuizen

De fornuizen die wij vanuit Frankrijk binnen hebben gekregen worden, volgens de gemaakte afspraak, geplaatst.Ook blijven wij storingen en onderhoud aan de fornuizen verrichten. Tenzij er personen binnen uw directe omgeving zijn, die besmet zijn met het coronavirus of als gezondheidsklachten klachten (als hoesten, koorts, niezen, keelklachten) hier duidelijk op wijzen. Neem te allen tijde contact met ons op, wanneer dit het geval is.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

  • Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.

Wat vragen we van u?

  • De voorschriften van RIVM te respecteren.
  • Nogmaals; neem contact met ons op, als er personen binnen uw directe omgeving zijn die besmet zijn met het coronavirus of als gezondheidsklachten klachten (als hoesten, koorts, niezen, keelklachten) hier duidelijk op wijzen. Dan kunnen we een andere afspraak maken voor plaatsing, storing of onderhoud aan uw fornuis.

Tenslotte danken wij u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Ing. B.A.J. Bos