Kookwinkel in Tull en’t Waal

U kunt de kookartikelen bestellen via de webshop. Maar ook per e-mail  of telefonisch. Bel ons gerust, wij adviseren u graag. Ons telefoonnummer is; 030-6019670. Ons emailadres is info@bosfornuizen.nl

In onze kookwinkel in Tull en’t Waal vindt u een overvloed aan kookattributen om heerlijk te shoppen. Wij zijn gespecialiseerd in mooie duurzame artikelen en handige kook benodigdheden.

U vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie koperen pannen van Falk. Falk heeft meerdere lijnen koperen pannen; de Classic, de Signature, deze zijn geschikt om op gas te koken. Maar u kunt deze koperen Falk pannen ook gebruiken in de oven of op de plancha. De Copper Core pannenlijn van Falk, is geschikt voor het koken op een inductie kookplaat.

Wij zijn ook altijd opzoek om het koken met een Lacanche fornuis nog leuker te maken! Wij hebben een mooie collectie aardewerken schalen van Emile Henry in gastronoom maten. Maar ook de geweldige broodbakvormen en nog veel meer!

Wij zijn ook fan van de messencollectie van Güde, olijfhouten planken en schalen, heel veel kookboeken, textiel en nog veel meer!

Het is een ware ´snoepwinkel´voor de enthousiaste thuiskok!

Een beperkte collectie van onze Boskookwinkel in Tull en´t Waal vind u in onze webshop.

Wij vinden het leuk als u langs komt in onze kookwinkel; u krijgt dan altijd 5% korting (uitgezonderd aanbiedingen en afgeprijsde artikelen).
Kunt u niet zelf komen, dan kunt u ook bestellen via onze website, e-mail of telefonisch. Of u maakt een afspraak voor een facetime gesprek. Zo bent u toch een beetje in onze winkel en kunnen we u alles laten zien.