Kijk, vraag en geniet

Masterclass garingsoven en plancha

Wij, Leontine Jansen en Janita Bos, geven voor u als trotse eigenaar van een fornuis van Lacanche Nederland, een masterclass. Deze masterclass gaat specifiek over het gebruik van de garingsoven (of warmhoudkast) en de plancha in de showroom in Tull en ’t Waal.

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden van de garingsoven en de plancha van de Lacanche fornuizen. Na deze dag kunt u heel eenvoudig uw groenten, aardappelen en rijst stomen in de garingsoven. Ook laten wij zien hoe u uw brooddeeg laat rijzen, een stoofschotel, een soep en risotto maakt in de garingsoven. De plancha, een heerlijke manier om  tapas, vis, groenten en vlees snel en smakelijk te bereiden. We zullen u hiervan een en ander laten zien en proeven.

Deze nieuwe masterclassen zijn nog niet afgesproken vanwege de huidige Covid maatregelen. U kunt zich wel vast aanmelden door een mail te sturen naar info@lacanche.nl.  Wilt u bij aanmelding vermelden welk fornuis u bij Lacanche Nederland heeft gekocht?

We starten om 10.30 uur en eindigen om ongeveer 15.30 uur, zo wordt het fileleed beperkt. De prijs van deze dag bedraagt €  75,– p.p. per cursus (inclusief alle consumpties). De lessen worden gegeven in groepen van minimaal 8 – en maximaal 10 personen.

Na ontvangst van het door ons aan u gefactureerde cursusgeld, ontvangt u de bevestiging van deelname per mail.
Indien u toch verhinderd mocht zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten, in ieder geval uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. In onderling overleg is het dan mogelijk een andere datum te kiezen of een door u aangewezen persoon als vervanger te sturen. Restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk.
Mocht u 4 werkdagen voor aanvang van de cursus annuleren bent u verplicht de kosten van de cursus te betalen. Verschuiving naar een andere datum is dan niet meer mogelijk.

Lacanche Nederland en Bos Fornuizen behouden  ten aller tijden het recht om een masterclass te annuleren. Wij informeren u tijdig en bieden u een alternatief.