Beschrijving
Op het fornuis of in de oven leent zich de stoofpot vooral voor smakelijke sudder-gerechten zoals carbonades of boeuf bourguignon. U zal de veelzijdigheid aan klassieke toepassingen of vernieuwende gerechten zelf ontdekken. Deze koperen stoofpotten gaan jaren lang een betrouwbare dienst leveren bij de bereiding van gezonde voeding. Een fijne kanshebber voor uw startende collectie koperen kookpotten.
Dankzij innovatief technologisch onderzoek ontwikkelde Falk Culinair een hoogwaardig bimetaal: een massief koperen plaat is direct verankerd aan een dunne laag premium roestvrij staal voor een levenslange duurzaamheid in een totale dikte van 2,5 mm, waarvan 90% koper en 10% austenitisch roestvrij staal.
Het massieve koper zorgt voor een ideale warmteverdeling die resulteert in een uitstekende temperatuurregeling en comfort tijdens het koken. Bovendien is de roestvrijstalen binnenkant zo stevig en hygiënisch dat het een echt werkpaard is en een droom om schoon te maken. De verhoudingen en vormen van het kookgerei zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele chef-koks. Alle oude, hoogglans gepolijste koperen pannen vroegen om intensief onderhoud. In plaats daarvan krijgt al ons kookgerei een gesatineerde geborstelde afwerking voor een natuurlijke en warme uitstraling en eenvoudig onderhoud. De ergonomische handgrepen Series zijn gemaakt van onverwoestbaar gietijzer.
De aankoop van een Falk koperen pan is een investering die zich dankzij zijn duurzaamheid en opmerkelijke energiebesparing na vele jaren kookplezier terugbetaalt. Veel plezier met je kookgerei!